PRO 175 - Eton ETON PRO 175 voor € 264.55

ETON PRO 175

Informatie ETON PRO 175

De Eton PRO175 autospeaker, is weer doorontwikkeld. Door de hogere belastbare en in de overname frequenties lager inzetbare 25 mm geweven dome tweeter wordt de Staging duidelijk verbeterd.

Het systeem wordt compleet met scheidingsfilter, montageringen en roosters geleverd. Handgemaakt in Duitsland.

- 16 cm 2-Wege System

- Handbeschichtete, luftgetrocknete High-End Papiermembrane für druckvolle und klare Klangwiedergabe

- Neuer, stabiler, strömungsoptimierter Alu-Druckgusskorb

- Neue 25 mm handbeschichtete Gewebe-Hochtöner

- Impedanz 4 Ohm

- SPL (1W/1m) 90 dB

- Belastbarkeit 70 W (RMS) / 100 W

- Einbautiefe 66,4 mm

- Inkl. individuell abgestimmten Frequenzweichen mit Hochtonpegelanpassung und Tieftonfiltereinstellung sowie Einbauzubehör

Het Duitse ETON Electro Acoustic GmbH werd in 1983 opgericht met als doel het zelf ontwikkelen van losse luidsprekers en luidsprekersystemen, op het hoogste niveau van luisterplezier en kwaliteit. Eton is begonnen met het ontwerpen van losse Home Hifi speaker units, welke met groot succes werden verkocht en gebruikt in de meest luxe Home-Hifi speakers en bekende OEM fabrikanten, zoals het merk Avalon Acoustics.

Een gerenomeerd Home-Hifi merk, die speakers maakt vanaf 10.000 euro. Voor dit merk maakt Eton speakerunits op maat en op specificatie. De door ETON gepatenteerde Hexacone sandwich membraan werd wereldwijd bekend om zijn hoge stijfheid en een laag gewicht.

Het resultaat is een unieke sound en gecontroleerd speaker gedrag en beweging. De zuivere klank en het gecontroleerde speaker gedrag van ETON luidsprekers zijn uitgegroeid tot een kenmerk van het bedrijf, die wereldwijde erkenning heeft ontvangen.

Ongeevenaarde prestaties met de hoogste kwaliteit. German Perfection, Absolute Performance. Dat is Eton.

Bestel eenvoudig en snel op autoshopdetijger.nl